Infoavond Provincie

Infoavond Provincie

24 aug. 2022, 18:00 UTC - 20:00 UTC
Volt Event

Het is belangrijk om op alle niveaus volksvertegenwoordigers te hebben, zo ook bij de Provincie. Verder stemmen de Provinciale Staten ook voor de Eerste Kamerleden. Volt wil ook graag meedoen met de Provinciale Statenverkiezingen in Overijssel maar moet wel aan een aantal zelf opgestelde kwaliteitscriteria voldoen. In de kwaliteitseisen staat onder meer dat er voldoende kandidaten en ondersteuning moet zijn. Momenteel missen we hier nog mensen voor.

Volt Overijssel zoekt dus naar enthousiaste kandidaten voor op de lijst. Wil jij volksvertegenwoordiger worden voor Volt maar twijfel je nog? Kom op 24 augustus in Almelo naar de informatieavond, of neem contact op met het bestuur. De deadline voor solliciteren is 4 september.

Op deze avond zal er een presentatie worden gegeven over de Provinciale Staten en het werk van een volksvertegenwoordiger. De fracties van onze lokale teams in Zwolle en Enschede zullen aanwezig zijn en hun eigen ervaring met je delen. Daarnaast kun je kennismaken met andere geïnteresseerden en een aantal teamleden van de Overijsselse Volt-organisatie.

De avond begint om 20.00. Inloop vanaf 19.45. Het plenaire gedeelte duurt uiterlijk tot 21.30. Daarna is er de gelegenheid om informeel na te praten.
De locatie is Nielz, Marktplein 31, 7607 HM Almelo. Almelo is goed met de trein te bereiken. Er is vrije inloop, maar om een goede inschatting te kunnen maken van de groepsgrootte, vragen we je om je alvast van tevoren aan te melden via: